CHRISTMAS DAY.

GOD JUL PÅ ER!

My breakaway.

En termin på Strömsholm har kommit och gått. En termin som har förändrat allt. Mig, min världsbild, mitt liv. Jag har vuxit och hittat mig själv. Klarat mig själv. Jag kastade mig ut och hoppades att jag skulle landa på fötterna igen. Det gjorde jag också, stadigare än nånsin. Det är inte lätt att flytta hemifrån och inte känna någon. Som tur va så fick jag världens bästa klass och justaste polare. Visst har det funnits toppar och dalar, hela vägen, men det är min dröm jag lever. Jag bor mitt i svensk ridsports metropol och hejjar på kändisar varje dag, nästa dag ser jag dom på tv eller i tidningen. Jag tränar fem gånger i veckan och utvecklas varenda en av dom. Sakta men säkert vecklar jag ut vingarna. Jag får nypa mig i armen varje dag för att inse vad som händer. Har jag någon gång tråkigt, vilket nästan aldrig händer, så är det bara att gå ut till köket och garva sönder lite med favorittjejerna, eller varför inte hitta på nåt annat kul? Vi gör det vi känner för. Aldrig i mitt liv har jag trivts så bra som jag gör nu. Men kompisarna, med livet i allmänhet. Taggad på livet! Våren kommer att bli bäst!

Hade en önskan, tog en chans, gjorde en förändring och slog mig fri.Put your hands in the air.

Senaste dagarna har vi hittat på galet kuliga grejer. Bara se här!
Julkul på Knytpunkten
'
maffian!
Ååh vad vi är bra!

Wintercold.

Idag har det snöat urmycket här! Hela dagen. Ganska mysigt faktiskt :)
Mellan 7 och 16 idag har jag hunnit med att rida 2 hästar och haft en himlans massa stalltjänst. Nu har jag ont i hela kroppen! Ridningen är det ju lugnt med, men resten. Jag kan säga att mina fötter är svullna nu! Har ont i verkligen hela kroppen. Nu på kvällen chillar jag med film, glass och tjejerna :)
Har massa bilder, men ska jag ladda upp dom så lär jag få sitta här hela natten! Nåt har ju somsagt hänt med mitt mobila bredband..
Red ut idag i snön på Rebelia. Varm va jag så det va bara mysigt iallafall. Sen dressyr med rockansmockan. Gick sååå bra! Love.
Nej nu ska jag njuta av internatlivet, HEJS!

The way you move.

Igårkväll åt vi på Gula Hästen innan vi gick upp till lilla ås
Jossan gjorde snöänglar
Nu kan jag inte ladda upp fler bilder, det tar 20 minuter per varje bild för mitt internet har mongoryck tydligen..
Iallafall så red jag markarbeteslektion på Sonora idag, och på Rocksina red jag först ut med Mickan, sen trimmade jag lite i Vita ridhuset! Bra dag!
Nu: mot rödas tvrum, hihi!

All I'll ever ask for.

Idag efter skolan drog mickis och jag ett pass i vita ridhuset med pållarna, sen var det julkul i Knytpunkten på schemat! Hih, hamburgare, marrängswiss, nomineringar typ; Årets mockare, årets markliggare, årets slarver o.s.v.
Bilder kommer!
Nu sitter vi här ett gäng och chillar i rödas tvrum, golvet dunkar om man säger så :)
Ha en bra natt!

When I've tried it all.

Idag red vi ut i skolan. Jag & Tessie red till Löten, den delen av Strömsholm där alla islands- galopp- och unghästar står! Det finns 4 stall där och galoppbanor, islandsbana, terrängbana och mera! Ligger en bit ifrån den delen där vi är, en fin ridväg genom skogen går emellan. Gick iallafall bra & va helsoft!
Nu är det snart mat på Åsen, sen är det matte, gym, engelska som gäller! Prov och grejer imorn. Sista ruschen..
Ha't fint!

Stand my ground.

Suddig mobilbild på slottet @night. Fint.
Iallafall så har jag sen sist hunnit med att äta choklad, sitta uppe alldeles för länge, pratat hela natten, vikt mig av skratt, känt mig alldeles tom, fått nya krafter, fyllt hjärnan med en massa nödvändiga saker, försökt fylla på ännu mer, märkt att det var fullt, somnat i tid och otid samt ridit ut på en snöig äng.
Det sistnämda inträffade i förmiddags och det var en upplevelse det! Alla hästar hade rycket och höll på att bli lite för livat. Iallafall, alla överlevde. Inklusive jag. Jens-träningen ikväll var inställd.. Ovärt.
Vintertrötta djur:
Celine
Winston
Allan
Jag & Mickis
Hehee, godnatt!
( har sovmorgon imorn iallafall)

Morninglight

Varit hemma i helgen och tränat för Nico! Superkul & det gick bra :) Idag hoppade jag clear round och satte 2 felfria rundor, så jag ska inte klaga. Hejjj!

We're that lucky.

Hemma nu! Och helt slut. Ska rida för Nico imorn,det blir helnice!
Ses, hej!

Vi är jättesnygga!


Personalize funny videos and birthday eCards at JibJab!

Fly.

In till Hallsta idag. Hade en ganska skön dag och dans på idrotten! Haha hade faktiskt riktigt kul. (Se den aproliga filmen på ansiktsboken!) På torsdag ska vi dansa med el & bygg.
Nu på kvällen var det dressyrträning på Lotta Pettersson och det gick väldigt bra må jag säga! Ska tänka på att rida fram och jogga av Rocksina i låg, rund form och inte jobba för samlat från början även fast det är just det hon behöver träna mest. Det va väl det, sova nu. BYE

Power of will.

Igår på jens-träningen så satt han upp på Rocksina! Då blev det åka av, men gud vilken skillnad det blev sen! Han är kung. Ikväll har jonna tagit hål i jossans öra och vi har ätit glass & gurka, hihih :)
Idag red jag dressyr för Agneta. Vi har haft vikarie för henne dom 2 senaste veckorna, den vikarien lärde mig fel, men nu är jag tillbaka på banan igen, skönt! Det är det som är så bra med att få hjälp så ofta, man hinner inte lära sig en ovana innan man jobbar bort den! Man hamnar aldrig på fel spår, som jag har väldigt lätt för att göra.
Imorn är det kz-dag! Parfym- och sminkdagen! Weei!
Dagen då jag började mitt livs äventyr. Dagen jag flyttade hit.

I came to fight.

Tillbaka på Strömsholm igen :) Igår vilade Rocksina eftersom att jag tävlade i söndags. Nu ska hon få 3 pass inom 24 timmar så bra om hon är utvilad! Det är inte jag. Jag somnade seent igår. Men idag är det sol, snö och för himla vackert ute, det gör min dag!

Now the lesson is learned.

Dressyrträningen idag va bara hur rolig som helst! Gick såå bra! Hästen ligger på + för tillfället! Lotta tyckte att jag hade fått mycket stadigare sits! Och det låter ju bra :)
Idag har jag iallafall bara slappat och softat med mina små kåmpisar.. Kollat in nån rulle o.s.v.
Nu: sova! Imorn åker jag hem!

Know it's alright.

Min sits innan Strömsholm:
Nu:
Skillnad!
Nu: Dressyrträning i Kungsridhuset, cya!

Just go ahead.

Klar i stallet för idag! Nu äta, sen gymma med tessi och efter det fika :D
Lite bilder från jensträningen:

Nedförsbacke.

Idag är det kalltkalltkallt på Strömsholm! Ridit dressyr, tränat tempoväxlingar nu på förmiddagen. Bara & köra hårt för imorn är vi lediga! Sooova!

RSS 2.0