Bilder :)

 


Pompeii-Bastille

Vår-ruschen är igång och det är precis så härligt som jag har hoppats på! Hästarna går jättebra, vädret är fint, jag har massor av kul att se fram emot och jag har fått ett jobb efter skolan! Hade valmöjligheter och det var inte lätt att välja, men nu känns det helt rätt. Vågar dock inte skriva det här än ;) Ledtråd: Utomlands!
Idag tog jag årets första markan-glass i solen med kompisarna! Härligt, det är vår! Det enda som inte är helt hundra just nu är mitt internet.. Det är segt som tusan och eftersom att jag snart ska härifrån (..?!!liksom...) så är det ingen idé att byta. Blogguppdateringen blir lidande såklart, men så är det! 
I helgen vad jag och tävlade med Tessan & Stickan i Sundbyholm, på den nya tävlingsplatsen. Den var helt super! Hur härlig bana som helst! Så kul :)
I helgen som kommer ska jag på Göteborg Horseshow och kolla på världscupfinalen i hoppning bl.a. Jag ska också hem till Katrineholm en sväng då Urban Cone spelar där! Ska dit & lyssna på min syssling (på sång & synth) och njuta av musiken, dom är grymma!
Ha det bra! :)
Rustica ♥
Och just det hehe... Det har brunnit på KZ
Hehe ja.. fast det förstörde inget för våran del :)
 

Passion is the key to success!

Hallå! Har haft fullt upp i början av veckan, med två extra hästar. Idag fick jag en väldigt lugn dag! Bara mina två hästar och dom vaccinerades igår och fick equiterapeut-behandling idag så dom tar det lugnt! Jag hade inga lektioner i skolan idag heller! Bara hoppträning, som jag då inte var med på. I helgen är det full fart igen med fyra hästar och en del annat kul som händer! Förutom det så händer det en del annat kul. Ska åka och titta på ett jobb som verkar väldigt spännande på Tisdag och så händer det en kul sak den 7 Maj! Jag och Stickan ska vara med på detta-
 
Har fått lite bilder på Stickan från en träning för ett par veckor sen, fina häst :)
Och en till från tävlingen på Grevagården:
 

Full fart!

Idag har det gått riktigt bra att rida! Tessan red jag ut, hon var vääldigt fin på dressyren igår och det hängde kvar även idag.. :)
Casano, som är en bortrest kompis häst, gick på Tågbanan i solen. Han är så välriden och härlig att rida! Och dessutom väldigt nyttig för mig! Man måste vara lugn och konsekvent hela tiden. Tydliga budskap och tålamod, stadig behöver man också vara! Lärorikt! Kände också att jag kan ta med mig mycket till Stickan också. Därför gick det himla bra med just Stickan idag. 
Stickan hopptränade fast mot markarbetshållet. Det gick så himla bra! Känns som att vi är påväg att ta nästa steg vilket är härligt! Idag tränade vi bl.a. på bockserier på böjt spår, bock- 6 språng-hinder, vända kort till hinder, byta galopp över bock/ landa i den galopp man vill m.m. Jag var otroligt koncentrerad och fick det resultat jag ville ha! Det var faktiskt ett tag sen ett pass gick såhär bra, härligt är det :)
 

Filmer Grevagården!

Lite sent sådär ;)
 Tessan:
Stickan:
 
 

Hej hopp i lingonskogen!

Nu är jag tillbaka på Strömsholm, mitt sista lov är slut! Idag har det varit full fart för min del. Har haft 6 hästar att ta hand om, 4 att rida. Hjälper två tjejer i RIG som är på semester. Väldigt kul!! 
Igår tävlade jag på mina fina. Båda gick 120 & 130. Fick de tråkiga resultaten 4 fel, 4 fel, 8 fel, 4 fel... 8 fel fick Tessan i sin 130-debut. Jag är ändå rätt nöjd, hästarna hoppade fint och så, de håller en jämn nivå. Det var sista utomhustävlingen, nästa är utomhus! Då tror jag att det blir lite lättare då båda hästarna är mer utomhus-hästar. Ska bli kul!
Det här är gårdagens 4 starter:
Tessan
Stickan
 
 
 
 

Tävling!

En bild från 120 på Grevagården i helgen. I den här klassen var jag felfri och placerad!

RSS 2.0