Bilder :)

Har det fortfarande super! Jobbar 07.30- 16.00 med 1,5 h lunch :) softa dagar, och så äter vi ute ganska mycket och hittar på lite saker :) trivs! Imorn ska jag antingen följa med Anneli på tävling med en häst som ska gå 145 eller åka med några andra och kolla på CHIO Aachen, grosse preis, superstor tävling med världsstjärnorna i hoppning, dressyr & fälttävlan!

 


Och några fler ;)


Fullt ös! :)

Veckan i Spanien var helt underbar!! Vi hade så kul :) har massa bilder men dom kan jag tyvärr inte lägga upp nu eftersom att jag bloggar från min mobil i Tyskland! Ja, nu är jag alltså äntligen här! Har jobbat 3 dagar och jag trivs helt super! Allt är över förväntan! Hästarna är väldigt fina och välridna, människorna är jättetrevliga, gården är fin och välskött och boendet, en nyrenoverad etta, är jättefint! Det är inget stalljobb utan på sin höjd borstning av hästar, annars mest ridning! :) arbetstempot är väldigt skönt, inte för stressigt. Både människor och hästar har det väldigt bra här :)
Det känns som att jag har hamnat helt rätt :)
Okej, en bild från Spain kan jag försöka få upp :) :


Speechless.

Jag vet inte riktigt vart jag ska börja.... Eller hur jag ska förklara.... Alltså... Hmm... 
Vilket avslut det blev ändå! Strömsholmstävlingen var rolig och härlig även fast det inte gick sådär superbra för mig.. Det fanns mycket annat i huvet om vi säger så!
Jag fick två stipendium, på KZ för bästa betyg och på Strömsholm som Årets Ridsportare. Det är helt ofattbart. Ett härligt kvitto på att jag har gjort något vettigt av de här tre åren! 
De sista dagarna på Strömsholm var händelserika och fantastiska. Mellan härliga kvällar med kompisarna-lokala och klasskompisar, tävlingsstarter och sorgliga avsked så hann jag faktiskt njuta av hur bra livet är. 
På söndagen åkte jag hem och lämnade Strömsholm... Hur jag ska förklara den känslan vet jag helt enkelt inte... 
Nu är jag hemma i Katrineholm. Jag har festat med alla mina kompisar här och resten av studenterna/ ungdomarna i den här staden Måndag, Tisdag och Onsdag. Parkhäng, krogen, tältning.. You name it. Roligt har vi! Jag har också umgåtts med grannarna och softat med Rustica. Idag var lokaltidningen här och intervjuade mig. Imorgon har jag studentmottagning för släkt och vänner. Vi hade en gemensam på slottet på studentdagen, men det var bara för de allra närmaste. Imorn är alla välkomna :) På Lördag tar mina kompisar här studenten så då ska jag vara med och fira dom!! På Söndag åker jag till Spanien med några av Strömsholmstjejerna! Jag kommer hem nästa Söndag och sen på måndagen åker jag till Tyskland! 
Jag har extremt mycket bilder att visa, men jag orkar inte lägga upp alla just nu.. Det får bli ett smakprov. 
Jag kan aldrig förmedla hela den här tiden och alla känslor med hjälp av ord på en blogg. Det går bara inte. Men försöka kan man ju :)
 
 

Graduation

Jag borde verkligen blogga för att komma ihåg allt det roliga och fantastiska som händer just nu.. Men jag har fullt upp med att njuta!! Och det känns som att inga ord kan beskriva den totala lycka jag upplever just nu! Vi har sjukt kul verkligen!! På onsdag tar vi studenten och det är helt sinnessjukt! Vi tar vara på varje timme, varje dag och bara njuuter! :)


RSS 2.0