Pure happiness.

Livet leker! Just nu sitter jag i en solstol hemma i molke. Idag har vi firat brorsan som fyller 17! :) vädret är kanon och det är så fint här med blommande äppelträd och gula & gröna gärden. Pappa står vid grillen och katten sover bredvid mig. Igår hade vi studentskiva och det var otroligt lyckat! Så himla kul! Det var utklädnad, bara det är ju himla kul :) vi delade ut nomineringar till alla i klassen, med motiveringar. Jag blev klassens RGB (Rolf-Göran Bengtsson), den tackar jag för! Andra exempel var klassens sweetheart, klassens bad ass, klassens vurpa, klassens Piff & Puff.. Ja ni förstår. En himla rolig kväll blev det! Ikväll är det Drakbåtsfestival i Hallstahammar. Det ska tydligen vara väldigt stort så vi ska dit! :)
Det är väldigt mycket roligt på gång, både just nu och även framåt! Livet är ju bra underbart ibland :)


It's a dream come true

Helgen i Falun var för himla rolig! Tävlade i tre dagar och hästarna gick väldigt bra. Umgicks med fina vänner som också var där och tävlade. Som grädde på moset så hade vi superväder! Avslutade helgen med att debutera 140 med Stickan! Fick ett nedslag, alltså 4 fel. Detta är jag ändå väldigt nöjd med!! Mitt livs första 140, något jag har drömt om sedan jag var liten! Rustica är king!
Början av den här veckan schwishade förbi, det är så när man har roligt!! Idag, onsdag, hade vi vattenkrig på skolan. Våran klass mot killklasserna ( alla andra..). Eftersom att dom var typ 5 gånger fler så kan ni ju gissa vilka som blev blötast... Det var ändå riktigt kul! :) nu på kvällen var vi inne i Västerås och sprang Vårruset, jag och sex kompisar från klassen! Det var faktiskt riktigt kul och väldigt bra arrangerat! En superkväll! Vi avslutade med picknick-mys i gräset!
Imorgon ska vi hoppa terräng, alltid lika kul :) på fredag är det dags för den efterlängtade studentskivan! Då är det utklädnad som gäller, temat är: Jag kom precis ifrån...(valfritt). Det blir nog hur skoj som helst!
Men nu först ska jag sova, ciao!


Hoppade Tessan på tågbanan igår :)


Vår-tävlingar!

Nu är det inte så länge kvar till Strömsholmstävlingen! Jag vet inte riktigt vilka klasser jag ska rida men hur som helst så kommer det att bli riktigt kul!! Det är alltid superstämning här då :)
I helgen ska jag tävla i Falun, fredag lördag och söndag. Tessan ska hoppa 120, 130 & 130. Stickan ska hoppa 130, 135 och på söndag ska vi debutera 140!! Det är något jag har drömt om att göra hela livet! När jag började på Strömsholm sa jag att jag ville rida 140 när jag slutade trean. I september i år satte jag upp målet att rida 140 i Maj. Nu är det Maj och jag är startklar, helt otroligt kul :) målet är att ta mig runt, drömmålet är att göra det på mindre än 12 fel. Ska bli kul i vilket fall :)
Tävlingsbanan framför Strömsholms slott:


Filmer!

Nu har jag inte laddat upp några filmer sen utomhussäsongen startade! Skärpning ;) Det har börjat bra måste jag säga. Förra helgen var båda hästarna placerade i 130. Stickan var felfri, men Tessan hade ett nedslag. Det räckte ändå till placering då det bara var en felfri :) 
Här höll jag på att ramla av haha! Efter hinder 6 ;) Stickan satte nollan ändå!
Fler filmer finns på kanalen :) 
 

Sommarkänsla


Clinicen

Det var ju clinic här i tisdags och jag var med. Jag & 3 till från klassen var med i slutet och tävlade lite mot "stjärnorna". Vi gjorde bara en gren var så man mötte en av de andra. Jag red med ett ägg i sadeln och fick inte sätta mig ner. Det gick bra, men dom andra gick det sämre för så vi förlorade... Men det var en trevlig kväll iallafall :) man kan läsa mer om kvällen här: http://www.hippson.se/artikelarkivet/hoppning/stjarnspackad-clinic-pa-stromsholm.htm


:)


Fullt ös medvetslös :)

På 40 timmar kan man hinna med:
Att ta hästskötarexamen (!!!)
Klättra och galoppjobba hästarna
Partaja på 3 olika ställen
Skaffa en maskeraddräkt
Ha helgstalltjänst
Vara hemma i Molke en sväng
Hänga i Katrineholm
Färga håret hos frisören
Detta förutsatt att man inte sover :) det är full fart nu och jag har väldigt kul! :)


Livet <3

 


När man inte kan sova för att livet är bättre än drömmarna någonsin kan bli.

Ja, lite så! Livet leker. Det är vår och jag har världens finaste hästar och världens bästa vänner :) 
I helgen var jag en sväng till Göteborg med mamma & pappa. Var på Scandinavium och kollade världscupfinalen, Ninja-avtackningen, ungdomshoppningen m.m. Sen åkte jag hem en sväng och gick på Urban Cone i Katrineholm! 
I tisdags var det då valborg och jag hade hur kul som helst på Westerqwarn. Vädret har varit kanon och jag är bara så himla glad! :) 

RSS 2.0