Summertime.

Den sista veckan var vääldigt bra!!
Måndag var vi lediga och jag red Rustica och Rocksina bl.a.
Tisdag red jag Rocksina och Rustica, sen var det skolavslutning på KZ. På kvällen var det party!
Onsdag var vi lediga, red Rocksina och Rustica och hade det allmänt bra! Strömsholmstävlingarna började!!
Torsdag var det dags för mig att tävla på gröna banan framför slottet! Hoppade nationell 120 och fick 4 fel ( en rivning), väldigt nöjd! Resten av dagen groomade jag åt Py som tävlade och sen red jag ut skolhästen Rebelia.
Fredag tävlade jag nationell 125 och fick 12 fel ( 3 rivningar), rev tre hinder på raken efter en nedförsbacke då jag inte riktigt fick tillbaka balansen i henne efter det, men är väldigt nöjd ändå! Den svåraste bana jag har ridit någon gång på tävling.  Red sedan Rebelia igen, galoppjobbade lite på stallplan bl.a. och hon var otroligt fin!!!! Extremt bra sista ridtur på RSG skolhäst! Sen kollade jag på tävlingarna resten av dagen, samt shoppade lite bland tälten ;)
Lördag jobbade jag som funktionär på hoppbanan. Väldigt roligt, fick kolla på väldigt bra ekipage på väldigt nära håll! :) Mamma och pappa kom till strömsholm och hjälpte mig att packa. Sen gick flyttlasset hem till Molke och nu är det sommarloooov på riktigt!!
Ha en bra sommar alla glada!

I'll do what it takes til' I touch the sky.

Påväg till Strömsholm med två hästar i transporten för att gå sista veckan av andra året på Strömsholm! Kan knappt fatta det..!


Read all about it.

Fredag. Slut på den näst sista veckan på det näst sista skolåret. Vad hände? Jo, ridning stod på schemat såklart! Uteridning på Otto, Evelina och Rustica hann jag med innan pappa kom och hämtade hem mig till molke.
I helgen är jag alltså hemma och ska umgås med familjen och släkten. Tävlingsfri helg blir det dessutom, så jag tänkte ta igen några timmars sömn ;) startar med det nu, god natt!


RSS 2.0