Wednesday!

Efter skolan blev det såklart stallet! Tessan promenerade idag, hon fick ta det lugnt efter träningen igår. Hon har nog dessutom en massa nya intryck att ta in ändå! Det är viktigt att komma ihåg att hon är ung :) hon promenerade iallafall ett bra tag både imorse och nu ikväll.
Jag promenerar med hästarna nästan varje dag, är iallafall mån om att dom ska bli ordentligt stimulerade varje dag. Jag tycker det är viktigt då hagarna här inte är så stora. Varje dag går mina hästar i hage, rids/longeras och promeneras en eller två gånger ( en extra gång om de inte rids eller longeras). Jag ger dom också halm utöver hösilaget så dom har alltid något att tugga på i boxen.

Rustica skulle jag trimma, men hon var öm i hovarna efter skoningen igår. Är iallafall 99% säker på att det är det som spökar. Så hon fick bara skritta..Tråkigt, men om det är skoningen som jag tror så går det snart över! Red då med Elin och jag fick hoppa upp på hennes häst lite! Den stora fuxen. Hästen var huur härlig som helst! Vilken känsla!

Nu ligger jag och pluggar körkortsteori. Har umgåtts med kompisarna en del ikväll, så nu är det lite sent. Men det gör inget för jag har inget mer än hoppträning på schemat imorn! Hur underbart? :)
En bild på snygga Tessan och en bild från kvällens ritt på Rustica, i ljuset på stallplan. Elin syns också i bild ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0