Glad you came.

Är tillbaka på RS efter en helt underbar långhelg i molke! Kollade på brorsans spelning, träffade alla kanonbra vänner, var på världens roligaste valborgsfirande, hade grymt väder, grillkväll med familjen, tävling på hemmaklubben och glada hästar.. Tror inte att min helg hade kunnat vara mer optimal!!
Idag har vi också haft väldigt bra väder och jag red Qubik vid slottet. Vi red ganska självständigt för Linda på en av dressyrbanorna där och på galoppbanan. Jobbade med framdelsvändningar, halter, ryggningar, skänkelvikningar, flytta undan skänklarna i skritt först, sen gick vi ut på galoppbanan och tränade övergångar och flyttade undan skänklarna. Qubik är en väldigt utbildad häst så jag kunde inte motstå att göra en del galoppombyten ;) Han gör det såå bra!
Rustica kollades av Nina och var helt ohalt, sen gick hon ett lättare pass på stallplan, i solen! Helt underbart är det här just nu!
Några bilder från tävlingen på Vingåkers RF i lördags. 110 var det och förutom ett missförstånd på ett hinder så var hon såå fin!
Bilderna är tagna av Fanny Olofsson!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0