You're f**kin perfect.

Hade kostdag idag på kz! Det va jättebra och kul speciellt nu när jag äter nyttigt som en tok och tränar ännu galnare. Peppad som bara den alltså! Hela dagen höll det alltså på och vi fick även nyttig frukost när vi kom och sen nyttig lunch också. Inte fel det.
När vi kom hem var det hoppträning i Röda ridhuset (som typ alltid men ändå) men den här gången va det riktigt tunga namn här. Ann-Sofie Oscarsson, Roberto Cristofoletti ( Helena Lundbäcks kille från Italien) & även några från Norge. Språken blandades och ryttare och hästar var av toppklass! Självklart va Strömsholms bästa trio med, Daniel, Charlie och Jens framförallt! Stod nere på banan och hjälpte till, höjde och sänkte hinder o.s.v. En ganska speciell känsla!
Sen red jag lektion för Jens på kvällen, samma övning som dom som tränade på dagen! En superbra övning, bilder kommer nog då moa tog en del! Hinner inte skriva någon roman här idag då jag precis kom in och klockan är 20 i 12, tänkte alltså sova. Har haft eftersnack efter träningen bl.a. En av dom bästa grejerna med att bo här! Iallafall,
GODNATT!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0