Sing it out loud.

Första April idag! Har lurat mamma rejält och så hade treorna skojat ordentligt i stallet när vi kom imorse.. Det första vi reagerade på va vattenballongerna i "hallen" till stallet.. Sen öppnade vi nästa dörr och dom hade hängt upp nån vit plast i taket precis innanför där. Dom hade också gömt alla grimmor, grimskaft, grepar, sopkvastar, krattor, skottkärror.. Ja, allt! Vi hittade greparna i halmen på skullen, grimmorna och grimskaften i en box som inte används, skottkärrorna i ett förråd på skullen som inte används och några krattor hade dom hissat upp i flaggstången.. Hagschemat ( det som visar vilken häst som ska gå i vilken hage och när) hade dom gjort såhär fin:
Vet inte om det syns så bra men.. Alla namnen är namn på lärare här på RS. Kom-ihåg grejerna stämmer så bra alltså, haha! T.ex. Magda som är våran klassföreståndare: Rosa täcke med hals så klockrent! 
Det hängde också plast och grejjer ungefär överallt. Dom hade också skrivit saker med svart tejp här och där. Typ Hide and seek och April April. Och i mitten av stallet:
PASSA ER!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0